OUR VISION

អតិថិជនទាំងអស់មានសិទិ្ឋរំពឹងនិងតម្រូវការម្ហូបអាហារដែលមានគុណភាពល្អ។ ការធ្វើពាណិជ្ជកម្មអាហារក្នុងស្រុក និងអន្តរជាតិប្រកបដោយជោគជ័យ និងការអភិវឌ្ឍន៍ផ្អែកលើកសិកម្មប្រកប ដោយនិរន្តរភាព អា​ស្រ័យ​​​​​​​​ទៅលើការផ្គត់ផ្គង់អាហារប្រកបដោយសុវត្ថិភាពដែលឆ្លើយ​តប នឹងតម្រូវការគុណ ភាពរបស់​អ្នក​​ទិញ។​ យើងនឹងធ្វើអោយអាជីវកម្មម្ហូបអាហាររបស់អ្នកឆ្លើយតបនឹងសុវត្ថិភាព និងគុណភាព​នៃការទទួល​ខុសត្រូវ ដោយការអនុវត្តប្រព័ន្ធធានាគុណភាពនៅតាមខ្សែសង្វាក់ផលិតកម្មអាហារ។ ការគ្រប់គ្រង​ទាំងនេះអាចរួមបញ្ចូលការអនុវត្តន៍កសិកម្មល្អ (GAP) ការអនុវត្តន៍ផលិតកម្មល្អ (GMPs) ការអនុវត្តអ​នា​ម័យល្អ (GHPs) ប្រព័ន្ធវិភាគហានិភ័យ និងចំណុចត្រួតពិនិត្យចំណុចសំខាន់ (HACCP) 


អាជីវកម្មជាច្រើនអាចជួបប្រទះបញ្ហាប្រឈមនានា ប៉ុន្តែជាពិសេសអ្នកផលិត និងអ្នកធ្វើពាណិជ្ជកម្ម​ខ្នាតតូចនៅ​ក្នុងប្រទេសកំពុងអភិវឌ្ឍន៍ត្រូវការជំនួយក្នុងការរៀបចំ និងអនុវត្តកម្មវិធី​គ្រប់គ្រងសុវត្ថិ​ភាព​ម្ហូបអាហារស្របតាមតម្រូវការអន្តរជាតិ។ ក្រុមសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហាររបស់យើង នឹងជួយលើក​កម្ពស់​ការអនុវត្ដប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ ដល់ប្រតិបត្តិករ​ពាណិជ្ជកម្មម្ហូប​អាហារតាម​បណ្ដោយ​សង្វាក់ផលិតកម្មស្របតាមគោល​ការណ៍​ណែនាំ និងអនុសាសន៍របស់ Codex​ យើង​ធ្វើការជាមួយអ្នកពាក់ព័ន្ធដែលពាក់ព័ន្ធពីវិស័យសាធារណៈ និងឯកជន៖
  • លើកកម្ពស់ការអនុវត្តអនាម័យល្អនៅគ្រប់ដំណាក់កាលនៃចង្វាក់អាហារ និងប្រព័ន្ធ  HACCP  ដែលសមស្រប
  • ជំរុញការអភិវឌ្ឍសមត្ថភាព និងប្រព័ន្ធប្រកបដោយនិរន្តរភាព (ឯកជននិង​សាធារណៈ) ដើម្បី ផ្តល់លទ្ធភាពផ្តល់ជំនួយបច្ចេកទេស
  • អភិវឌ្ឍឧបករណ៍ និងសម្ភារៈហ្វឹកហ្វឺនសម្រាប់ការសម្របខ្លួន និងប្រើប្រាស់ក្នុងការគាំទ្រ ដល់កម្មវិធីបណ្តុះបណ្តាលដល់អាជីវកម្មរបស់អ្នកក្នុងគោលបំណងពង្រឹងខ្សែសង្វាក់ផលិត​កម្ម និងបង្កើតនូវអាជីវកម្មម្ហូបអាហារដែលមានសុវត្ថិភាព។
យើងផ្តល់ការគាំទ្រដល់អាជីវកម្មម្ហូបអាហារក្នុងការអភិវឌ្ឍន៍ច្បាប់ និងបទប្បញ្ញត្តិស្ដីពីសុវត្ថិភាព ម្ហូប អាហារ ជាតិដ៏ទំនើប និងមានប្រសិទ្ធភាព។ ការគាំទ្រផ្នែកបច្ចេកទេស នេះត្រូវបានផ្តល់ជូនតាម រយៈក្រុមអ្នកផ្តល់ប្រឹក្សាផ្នែកសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារដែលធ្វើការយ៉ាងជិតស្និទ្ធជាមួយ នឹងអាជីវកម្ម ម្ហូប អាហាររបស់អ្នក។ ការពិចារណាត្រូវបានផ្តល់ឱ្យសមស្របទៅតាមក្របខ័ណ្ឌច្បាប់ជាមួយ​នឹងតម្រូវ​ការរបស់ស្តង់ដារសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារពិភពលោក និងកន្លែងដែលពាក់ព័ន្ធដោយផ្អែក​លើស្តង់​ដា​Codex​ គោលការណ៍ណែនាំ និងអត្ថបទពាក់ព័ន្​ធដែល​ជាស្តង់​ដារសម្រាប់​សុវត្ថិភាព​ចំណី​អាហារ​នៅកម្រិតអន្តរជាតិ៕

Post a Comment

0 Comments