ការបែងចែកតំបន់ក្នុងរោងចក្រ/Zoning

 

ការរៀបចំគួរតែត្រូវបានអនុវត្ត ចំពោះការស្តុកទុកអាហារ ដោយតំបន់ផ្សេងៗគ្នា និង / ឬនៅដាច់ដោយឡែក ដើម្បី​ទប់ស្កាត់ការឆ្លងការចម្លងរោគ។ តំបន់នីមួយៗ ត្រូវបែងចែកអោយដាច់ឡែកពីគ្នាដូចជា៖
- កន្លែងទទួលវត្ថុធាតុដើម
- កន្លែងកែច្នៃ
- កន្លែងស្តុកទុកផលិតផលពាក់កណ្តាល់សម្រេច
- កន្លែងស្តុកទុកផលិតផលសម្រេច គ្រឿងផ្សំ សំបកវេចខ្ចប់ ។ល។
ចំពោះការស្តុកទុកអាហារទាំងអស់គួរតែស្អាតស្ងួត មានពន្លឺ គ្រប់គ្រាន់ ងាយស្រួលសំអាត មានចន្លោះសំរាប់អ្នកកាន់ផ្នែកនិមួយៗចូលត្រួតពិនិត្យផងដែរ៕
រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor

Post a Comment

0 Comments