តើការវិភាគគ្រោះថ្នាក់ម្ហូបអាហារគឺជាអ្វី?/WHAT IS HAZARD ANALYSIS ?

 

ការវិភាគគ្រោះថ្នាក់ គឺជាដំណើរការនៃការប្រមូល និងវាយតម្លៃព័ត៌មានអំពី​គ្រោះ​ថ្នាក់ដែលទាក់ទងនឹង​គ្រឿង​ផ្សំ / ផលិតផលអាហារដើម្បីកំណត់ថាគ្រោះថ្នាក់ណាមួយមានសារៈសំខាន់ ហើយត្រូវតែដោះស្រាយ​នៅ​ក្នុង​ផែនការ HACCP ។ ការវិភាគគ្រោះថ្នាក់មានពីរដំណាក់កាលអត្តសញ្ញាណ និងការវាយតម្លៃ។ ដោយធានាឱ្​មានការវិភាគអំពីហានិភ័យប្រកបដោយភាពត្រឹមត្រូវហ្មត់ចត់ និងមានប្រសិទ្ធភាព ក្រុមហ៊ុនអាច​ធានា​សុវត្ថិ​ភាព ​ និងប្រសិទ្ធភាពនៃផលិតផលម្ហូបអាហារនិង / ឬគ្រឿងផ្សំដែលស្ថិតក្រោមការគ្រប់គ្រងរបស់វា និងធានា​ថា​ផលិតផល​ស្របតាមតម្រូវការរបស់អតិថិជននិងតាមច្បាប់ / បទបញ្ញត្តិ។

រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor

Post a Comment

0 Comments