ការវិភាគគ្រោះថ្នាក់
គឺជាដំណើរការនៃការប្រមូល
និងវាយតម្លៃព័ត៌មានអំពីគ្រោះថ្នាក់ដែលទាក់ទងនឹងគ្រឿងផ្សំ /
ផលិតផលអាហារដើម្បីកំណត់ថាគ្រោះថ្នាក់ណាមួយមានសារៈសំខាន់
ហើយត្រូវតែដោះស្រាយនៅក្នុងផែនការ HACCP ។
ការវិភាគគ្រោះថ្នាក់មានពីរដំណាក់កាលអត្តសញ្ញាណ និងការវាយតម្លៃ។
ដោយធានាឱ្មានការវិភាគអំពីហានិភ័យប្រកបដោយភាពត្រឹមត្រូវហ្មត់ចត់
និងមានប្រសិទ្ធភាព ក្រុមហ៊ុនអាចធានាសុវត្ថិភាព
និងប្រសិទ្ធភាពនៃផលិតផលម្ហូបអាហារនិង /
ឬគ្រឿងផ្សំដែលស្ថិតក្រោមការគ្រប់គ្រងរបស់វា
និងធានាថាផលិតផលស្របតាមតម្រូវការរបស់អតិថិជននិងតាមច្បាប់ / បទបញ្ញត្តិ។
រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor
រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor
0 Comments