កំណត់ហេតុប្រជុំក្រុមសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ/Team Meeting Report

 

នេះជាទំរងនៃកិច្ចប្រជុំរបស់ក្រុមសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ៖

(សំគាល់៖ សំរាប់ជាគន្លិៈខ្លះៗក្នុងការរៀបចំរបាយការណ៍ប្រជុំក្រុម។)

ប្រធានបទនៃកិច្ចប្រជុំ៖ ......................

កាលបរិច្ឆេទនៃកិច្ចប្រជុំ៖ .....................

ទីកន្លែង៖.........................................

សមាជិកភាពចូលរួម៖ 

1.     .......................                   ប្រធានក្រុម

2.    ......................                    សមាជិក

3.    ........................                   សមាជិក

4.   .........................                  សមាជិក

5.    .......................                   សមាជិក

សមាជិកភាពអវត្តមាន៖
1.     ....................                   ​​​សមាជិក
2.  .......................                   សមាជិក

I. របៀបវារៈ

១. បើកកិច្ចប្រជុំ

២. ពិនិត្យឡើងវិញនូវរបាយការណ៍ និងសកម្មភាពកែតម្រូវភាពមិនអនុលោមជួបជុំលើកមុន៖

៣. ភាពមិនអនុលោម

៤. សេចក្តីសង្ខេប



៥. កាលបរិច្ឆេទនៃកិច្ចប្រជុំបន្ទាប់ និង ទីកន្លែង

II. លទ្ធផលនៃកិច្ចពិភាក្សាៈ

                                                          ឈ្មោះក្រុមហ៊ុន,......... ថ្ងៃទី .... ខែ...... ឆ្នាំ ២០......



                                                                          អ្នកកត់ត្រាកំណត់ហេតុដោយៈ




                                                                                ប្រធានក្រុមសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ

រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor

Post a Comment

0 Comments