- កំណត់វិសាលភាពនៃការគ្រប់គ្រងដែលត្រូវអនុវត្តចំពោះអ្នកផ្គត់ផ្គង់
- អភិវឌ្ឍន៍លក្ខណៈវិនិច្ឆ័យសម្រាប់ការជ្រើសរើសអ្នកផ្គត់ផ្គង់
- វាយតម្លៃអ្នកផ្គត់ផ្គង់ដើម្បីធានាថាពួកគេអាចបំពេញតាមតម្រូវការ
អ្នកផ្គត់ផ្គង់មានសក្តានុពល និងមានស្រាប់អាចត្រូវបានវាយតំលៃដោយ៖
- ភស្តុតាងនៃដំណើរការកែលម្អជាប្រចាំ
- មើលទិន្នន័យត្រួតត្រាដំណើរការរបស់ពួកគេ
- ការវិភាគពីដំណើរការចាត់វិធានការកែតម្រូវរបស់អ្នកផ្គត់ផ្គង់នៅពេលឆ្លើយតបទៅនឹងការមិនអនុលោម
- កំណត់ប្រសិទ្ធភាពនៃការឆ្លើយតបនៃវិធានការកែតម្រូវ
- អនុវត្តសវនកម្មលើអ្នកផ្គត់ផ្គង់
- ភស្តុតាងនៃកម្មវិធីដែលមានប្រសិទ្ធិភាពនៅក្នុងលំហូរនៃអ្នកផ្គត់ផ្គង់
- ភស្តុតាងនៃការសំរេចគោលបំណងគុណភាព។ ឧ. ការដឹកជញ្ជូនទាន់ពេល ការចំណាយ គុណភាព។
រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor
0 Comments