កម្មវិធីត្រៀមទុកមុន
គឺជាកម្មវិធីគាំទ្រប្រព័ន្ធសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ ដែលត្រូវបានគេ
តម្រូវឱ្យផ្តល់នូវមូលដ្ឋានរឹងមាំ ដើម្បីកសាងប្រព័ន្ធ HACCP ។
កម្មវិធីត្រៀមទុកមុន (PRPs) រួមមានដូចជា អនាម័យផ្ទាល់ខ្លួន
ការផ្គត់ផ្គង់ទឹក ការគ្រប់គ្រងសត្វល្អិត ការបណ្តុះបណ្តាល
អ្នកផ្គត់ផ្គង់ដែលបានអនុម័ត ការកំណត់អត្តសញ្ញាណផលិតផល ការតាមដាន
កម្មវិធីសំអាត កម្មវិធីថៃទាំ និងកម្មវិធីផ្ទៀងផ្ទាត់(Calibration)។
នៅក្នុងបរិបទផលិតកម្មកសិកម្ម អាចរួមបញ្ចូលការអនុវត្តកសិកម្មល្អ (GAP) ។
រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor
0 Comments