កម្មវិធីត្រៀមទុកមុន/Pre Program request

 


កម្មវិធីត្រៀមទុកមុន គឺជាកម្មវិធីគាំទ្រប្រព័ន្ធសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ ដែលត្រូវបានគេ តម្រូវឱ្យផ្តល់នូវ​មូល​ដ្ឋានរឹងមាំ ដើម្បីកសាងប្រព័ន្ធ HACCP ។ កម្មវិធីត្រៀមទុកមុន (PRPs) រួមមានដូចជា អនាម័យផ្ទាល់ខ្លួន ការផ្គត់ផ្គង់ទឹក ការគ្រប់គ្រងសត្វល្អិត ការបណ្តុះបណ្តាល​ អ្នកផ្គត់ផ្គង់ដែលបានអនុម័ត ការកំណត់អត្តសញ្ញាណ​ផលិតផល ការតាមដាន កម្មវិធីសំអាត កម្មវិធីថៃទាំ និងកម្មវិធីផ្ទៀងផ្ទាត់(Calibration)។ នៅក្នុងបរិបទផលិត​កម្មក​សិកម្ម អាចរួមបញ្ចូលការអនុវត្តកសិកម្មល្អ (GAP) ។

​រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor

Post a Comment

0 Comments