ការវេចខ្ចប់/Package

 

ការវេចខ្ចប់អង្ករសម្រិតត្រូវវេចខ្ចប់នៅក្នុងសំបក់វេចខ្ចប់ដែលធានាបាននូវគុណភាពអនាម័យ អាហាររូបត្ថម​ បច្ចេកវិទ្យា និងគុណភាពផ្សេងៗនៃអាហារ។ សំបកវេចខ្ចប់រួមទាំងសម្ភារៈវេចខ្ចប់ ត្រូវផលិតឡើង​ពីសារធាតុ​ដែលមានសុវត្ថិភាព និងមានលក្ខណៈសមស្រប់សម្រាប់បម្រើគោលបំណងនៃការប្រប្រាស់ព្របទាំង​ធានាដល់​កា​រ​លើកដាក់ និងដឹកជញ្ជូន។ សំបកវេចខ្ចប់ រួមទាំងសម្ភារៈវេចខ្ចប់មិនត្រូវមានសារធាតុពុល​ ឬក្លិន​ ឬរស់ជាតិ​មិនល្អដែលប៉ៈពាល់ដល់ផលិតផល។ បាវ ការ៉ុង ឬថង់ ត្រូវមានភាពស្អាត ធន់ និងដេរឬអ៊ុតយ៉ាងជិត​នៅពេល​វេចខ្ចប់ផលិតផល។
ប្រភព៖ Cambodia Rice Standard

Post a Comment

0 Comments