ការវេចខ្ចប់អង្ករសម្រិតត្រូវវេចខ្ចប់នៅក្នុងសំបក់វេចខ្ចប់ដែលធានាបាននូវគុណភាពអនាម័យ
អាហាររូបត្ថម បច្ចេកវិទ្យា និងគុណភាពផ្សេងៗនៃអាហារ។
សំបកវេចខ្ចប់រួមទាំងសម្ភារៈវេចខ្ចប់ ត្រូវផលិតឡើងពីសារធាតុដែលមានសុវត្ថិភាព
និងមានលក្ខណៈសមស្រប់សម្រាប់បម្រើគោលបំណងនៃការប្រប្រាស់ព្របទាំងធានាដល់ការលើកដាក់
និងដឹកជញ្ជូន។ សំបកវេចខ្ចប់ រួមទាំងសម្ភារៈវេចខ្ចប់មិនត្រូវមានសារធាតុពុល
ឬក្លិន ឬរស់ជាតិមិនល្អដែលប៉ៈពាល់ដល់ផលិតផល។ បាវ ការ៉ុង ឬថង់
ត្រូវមានភាពស្អាត ធន់ និងដេរឬអ៊ុតយ៉ាងជិតនៅពេលវេចខ្ចប់ផលិតផល។
ប្រភព៖ Cambodia Rice Standard
0 Comments