បញ្ជីមេ គឺជាឯកសារត្រួតពិនិត្យដ៏សំខាន់ដែល
វារាយបញ្ជីឯកសារប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារទាំងអស់រួមទាំងគោលនយោបាយ
នីតិវិធី កំណត់ត្រា
និងតារាងពេលវេលាក្នុងប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។
បញ្ជីនេះមានលេខសម្គាល់អត្តសញ្ញាណឯកសា ចំណងជើង កាលបរិច្ឆេទ
លេខកំណែបច្ចុប្បន្ន ព្រមទាំងពត៌មានរបស់ឯកសារនិមួយៗ។ វាក៏អាចមានទីតាំង
ការអនុញ្ញាត និងបញ្ជីចែកចាយផងដែរ។ បញ្ជីមេនេះមានតែឯកសារបច្ចុប្បន្នប៉ុណ្ណោះដែលមាននៅក្នុង។ បញ្ជីមេ
នេះមានប្រសិទ្ធភាពដើម្បីពិនិត្យមើលឯកសារដែលកំពុងប្រើ
ដែលមាននៅក្នុងបញ្ជីមេនេះ។
បញ្ជីមេ គឺជាធនធានដ៏មានប្រយោជន៍មួយក្នុងអំឡុងពេលសវនកម្មសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ ដោយវាមានរួមបញ្ចូល៖
- ឈ្មោះឯកសារ
- ព័ត៌មានលម្អិតនៃការផ្លាស់ប្តូរ
- អ្នកដែលបានធ្វើការផ្លាស់ប្តូរ
- កាលបរិច្ឆេទនៃការផ្លាស់ប្តូរ
- ព័ត៌មានត្រួតពិនិត្យឯកសារសម្រាប់ឯកសារដែលបានកែសម្រួល (កំណែបច្ចុប្បន្នថ្មី)
- ឈ្មោះ / ចុះហត្ថលេខារបស់អ្នកដែលអនុញ្ញាតឱ្យមានការផ្លាស់ប្តូរ
- ការធានាថាបុគ្គលិកដែលទទួលរងផលប៉ះពាល់ដោយការផ្លាស់ប្តូរនេះត្រូវបានបណ្តុះបណ្តាលឡើងវិញ។
ប្រភព៖ Food Safety Advisor
0 Comments