ការធ្វើសវនកម្មទាំងអស់ គឺដើម្បីជួយក្រុមហ៊ុន ឬអង្គភាពក្នុងការស្វែងរក
និងកែបញ្ហារបស់ពួកគេ។ ការធ្វើសវនកម្មផ្ទៃក្នុងលើក្រុមហ៊ុន
ឬអង្គភាពនឹងទទួលបានអត្ថប្រយោជន៍ដូចជា៖
១.កម្មវិធីសវនកម្មផ្ទៃក្នុងអនុញ្ញាតឱ្យអ្នកស្វែងរក
និងកែតម្រូវបញ្ហាដែលមិនអនុលោមនៅក្នុងក្រុមហ៊ុន
ឬអង្គភាពមុនពេលដែលសវនកម្មខាងក្រៅត្រូវបានធ្វើឡើង
ហើយក៏បង្ហាញពីការយកចិត្តទុកដាក់របស់ក្រុមហ៊ុន
ឬអង្គភាពទៅសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារចំពោះអតិថិជនផងដែរ។
២. កម្មវិធីសវនកម្មផ្ទៃក្នុងអនុញ្ញាតឱ្យអ្នកផ្ទៀងផ្ទាត់ការបន្តកែលម្អ
និងការប្តេជ្ញាចិត្តផ្នែកគ្រប់គ្រង។ ការរកឃើញភាពមិនស៊ីសង្វាក់គ្នាក្នុងអំឡុងពេលសវនកម្មផ្ទៃក្នុង
ផ្តល់ឱ្យឱកាសនេះបង្ហាញពីការរីកចំរើនឥតឈប់ឈរដោយអនុវត្តសកម្មភាពកែតម្រូវ។ ការប្តេជ្ញាចិត្តរបស់គណៈគ្រប់គ្រងជាន់ខ្ពស់ចំពោះសុវត្ថិភាពនិងគុណភាពម្ហូបអាហារត្រូវបានបង្ហាញតាមរយៈកម្មវិធីសវនកម្មផ្ទៃក្នុង។
កម្មវិធីទាំងនេះតម្រូវឱ្យមានធនធានក្នុងអនុវត្តដូចជា ពេលវេលាសំរាប់បុគ្គលិក
ការចូលរួមក្នុងការបណ្តុះបណ្តាលសវនករផ្ទៃក្នុង និងការធ្វើសវនកម្ម
និងការចំណាយហិរញ្ញវត្ថុដើម្បីរៀបចំផែនការអនុវត្ត
និងវាយតម្លៃសកម្មភាពកែតម្រូវរួមទាំងការជួសជុលអគារ ឬឧបករណ៍
បង្កើនកិច្ចខិតខំប្រឹងប្រែងអនាម័យ និងបង្កើនការបណ្តុះបណ្តាលបុគ្គលិក។
រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor
0 Comments