អ្នកថ្នាក់លើត្រូវតែងតាំងអ្នកដឹកនាំក្រុមសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារដោយមិនគិតដល់ការទទួលខុសត្រូវដទៃទៀត
ដែលបុគ្គលនោះត្រូវមានការទទួលខុសត្រូវ
និងសិទ្ធអំណាចលើ៖
ក.
គ្រប់គ្រងក្រុមសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ និងរៀបចំការងាររបស់ក្រុម
ខ. ធានាការបណ្តុះបណ្តាល
និងការអប់រំដែលពាក់ព័ន្ធដល់សមាជិកក្រុមសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ
គ.
ធានាថាប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារត្រូវបានបង្កើត អនុវត្ត ថែរក្សា និងធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព
និង
ឃ.
ធ្វើរបាយការណ៍ជូនអ្នកគ្រប់គ្រងថ្នាក់លើអំពីប្រសិទ្ធភាព
និងភាពសមស្របនៃប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។
ប្រភព៖ ស្តង់ដាសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000
0 Comments