តម្រូវការទូរទៅ
ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវបង្កើត រៀបចំឯកសារ អនុវត្តតាម និងថែរក្សាប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ ឪ្យមានប្រសិទ្ធភាព និងធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពនៅពេលដែលចាំបាច់ដោយយោងលើតម្រូវការនានារបស់ស្តងដា។
ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវកំណត់វិសាលភាពនៃប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។ វិសាលភាពត្រូវកំណត់ពីផលិតផល ឬប្រភេទផលិតផល ដំណើរការ និងកន្លែងផលិតដែលត្រូវកំណត់ក្នុងប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។
ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវ៖
ក. ភ្នាក់ងារបង្ករគ្រោះថ្នាក់ចំពោះសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារដែលអាចនឹងរំពឹងទុកយ៉ាងសមហេតុផល ថាអាចកើតមានចំពោះផលិតផល ស្ថិតក្នុងវិសាលភាពនៃប្រព័ន្ធត្រូវបានធ្វើអត្តសញ្ញាណកម្ម វាយតម្លៃនិងត្រួតពិនិត្យ តាមរបៀបមួយដែលផលិតផលរបស់ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាព មិនបង្ករគ្រោះថ្នាក់ដោយផ្ទាល់ ឬដោយប្រយោលដល់អ្នកប្រើប្រាស់។
ខ. ធ្វើការប្រាស្រ័យទាកទងពត៌មានត្រឹមត្រូវទៅក្នុងខ្សែរសង្វាក់ម្ហូបអាហារទាំងមូលដោយផ្តោតលើបញ្ហារសុវត្ថិភាពពាក់ព័ន្ធនឹងផលិតផលរបស់គេ។
គ. ធ្វើការប្រាស្រ័យទាកទងពត៌មាននិងការអភិវឌ្ឍ ការអនុវត្ត និងធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារនៅក្នុងក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពទាំងមូល ដើម្បីឈានដល់កម្រិតចាំបាច់មួយ ក្នុងការធានាសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារដែលបានតម្រូវដោយស្តង់ដា។
ឃ. វាយតម្លៃជាប្រចាំនិងធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពប្រសិនបើចាំបាច់នូវប្រព័ន្ធម្ហូបអាហារ ដើម្បីធានាថាប្រព័ន្ធឆ្លុះបញ្ចាំងពីសកម្មភាពរបស់ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាព និងបានបញ្ចូលនូវពត៌មានថ្មីបំផុតស្តីពីការបង្ការគ្រោះថ្នាក់ចំពោះសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារដែលត្រូវត្រួតពិនិត្យ។
នៅពេលដែលក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពជ្រើសរើសយកដំណើរការណាមួយពីខាងក្រៅដែលប៉ៈព៉ាល់ដល់ភាពអនុលោមនៃផលិតផលសម្រេច ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវធានាធ្វើការត្រួតពិនិត្យទៅលើដំណើរការនោះ។ ការត្រួតពិនិត្យល់ដំណើរការដែលមានប្រភពពីខាងក្រៅ ត្រូវបានធ្វើអត្តសញ្ញាណកម្ម និងបានរៀបចំជាឯកសារក្នុងប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។
ប្រភព៖ ស្តង់ដាសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000
ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវបង្កើត រៀបចំឯកសារ អនុវត្តតាម និងថែរក្សាប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ ឪ្យមានប្រសិទ្ធភាព និងធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពនៅពេលដែលចាំបាច់ដោយយោងលើតម្រូវការនានារបស់ស្តងដា។
ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវកំណត់វិសាលភាពនៃប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។ វិសាលភាពត្រូវកំណត់ពីផលិតផល ឬប្រភេទផលិតផល ដំណើរការ និងកន្លែងផលិតដែលត្រូវកំណត់ក្នុងប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។
ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវ៖
ក. ភ្នាក់ងារបង្ករគ្រោះថ្នាក់ចំពោះសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារដែលអាចនឹងរំពឹងទុកយ៉ាងសមហេតុផល ថាអាចកើតមានចំពោះផលិតផល ស្ថិតក្នុងវិសាលភាពនៃប្រព័ន្ធត្រូវបានធ្វើអត្តសញ្ញាណកម្ម វាយតម្លៃនិងត្រួតពិនិត្យ តាមរបៀបមួយដែលផលិតផលរបស់ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាព មិនបង្ករគ្រោះថ្នាក់ដោយផ្ទាល់ ឬដោយប្រយោលដល់អ្នកប្រើប្រាស់។
ខ. ធ្វើការប្រាស្រ័យទាកទងពត៌មានត្រឹមត្រូវទៅក្នុងខ្សែរសង្វាក់ម្ហូបអាហារទាំងមូលដោយផ្តោតលើបញ្ហារសុវត្ថិភាពពាក់ព័ន្ធនឹងផលិតផលរបស់គេ។
គ. ធ្វើការប្រាស្រ័យទាកទងពត៌មាននិងការអភិវឌ្ឍ ការអនុវត្ត និងធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារនៅក្នុងក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពទាំងមូល ដើម្បីឈានដល់កម្រិតចាំបាច់មួយ ក្នុងការធានាសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារដែលបានតម្រូវដោយស្តង់ដា។
ឃ. វាយតម្លៃជាប្រចាំនិងធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពប្រសិនបើចាំបាច់នូវប្រព័ន្ធម្ហូបអាហារ ដើម្បីធានាថាប្រព័ន្ធឆ្លុះបញ្ចាំងពីសកម្មភាពរបស់ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាព និងបានបញ្ចូលនូវពត៌មានថ្មីបំផុតស្តីពីការបង្ការគ្រោះថ្នាក់ចំពោះសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារដែលត្រូវត្រួតពិនិត្យ។
នៅពេលដែលក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពជ្រើសរើសយកដំណើរការណាមួយពីខាងក្រៅដែលប៉ៈព៉ាល់ដល់ភាពអនុលោមនៃផលិតផលសម្រេច ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវធានាធ្វើការត្រួតពិនិត្យទៅលើដំណើរការនោះ។ ការត្រួតពិនិត្យល់ដំណើរការដែលមានប្រភពពីខាងក្រៅ ត្រូវបានធ្វើអត្តសញ្ញាណកម្ម និងបានរៀបចំជាឯកសារក្នុងប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។
ប្រភព៖ ស្តង់ដាសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000
0 Comments