នីតិវិធីគ្រប់គ្រងឯកសារជាផ្នែកមួយនៃកម្មវិធីសុវត្ថិភាពអាហាររបស់អ្នក
ដើម្បីធានាថាឯកសារត្រឹមត្រូវត្រូវបានប្រើ។ នីតិវិធីនេះ
នឹងរៀបរាប់អំពីរបៀបដែលក្រុមហ៊ុនរបស់អ្នកគ្រប់គ្រងឯកសារ។
នីតិវិធីមិនចាំបាច់មានភាពស្មុគស្មាញទេ
ប៉ុន្តែវាចាំបាច់ត្រូវមានពត៌មានលំអិតគ្រប់គ្រាន់ដើម្បីឱ្យបុគ្គលិកងាយយល់ពីរបៀបដែលឯកសារត្រូវបានរៀបចំដោះស្រាយ
និងរក្សាទុក។ ចំណុចខាងក្រោមគួរតែត្រូវបានរួមបញ្ចូល៖
ក. បុគ្គលិកត្រូវបានអនុញ្ញាតឱ្យរៀបចំឯកសារថ្មីៗឬផ្លាស់ប្តូរឯកសារដែលមានស្រាប់
នៅពេលដែលមានការផ្លាស់ប្តូរនៅក្នុងប្រព័ន្ធសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ
ខ. ទីកន្លែងដែលត្រូវស្វែងរកឯកសារ និងរក្សាទុកឯកសារ
គ. ទំរង ទំហំអក្សរ ប្រភេទអក្សរ ភាសារ ដែលប្រើក្នុងឯកសារ
ឃ. ការគ្រប់គ្រងឯកសារដែលលែងប្រើ និងការបង្កើតឯកសារថ្មី
ង. ការទទួលខុសត្រូវសម្រាប់ការពិនិត្យឡើងវិញ និងរក្សាទុកវា
ច. គោលនយោបាយរក្សាកំណត់ត្រា
- កន្លែងបំពេញ និងរក្សាទុកកំណត់ត្រា
- រយៈពេលរក្សាទុកកំណត់ត្រា
- ប្រភេទនៃកំណត់ត្រា(កំណត់ត្រាផ្ទៃក្នុង កំណត់ត្រាខាងក្រៅ)
ប្រភព៖ www.gov.mb.ca
0 Comments