ក្របខ័ណ្ឌច្បាប់ជាតិស្តីពីសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ
គឺជាសសរស្តម្ភដ៏សំខាន់មួយនៅក្នុងប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងអាហារ ប្រកបដោយប្រសិទ្ធភាព។
នៅគ្រប់ប្រទេសទាំងអស់ម្ហូបអាហារត្រូវបានគ្រប់គ្រង ដោយភាពស្មុគស្មាញ នៃ ច្បាប់ និងបទប្បញ្ញត្តិដែលកំណត់ពីតម្រូវការរបស់រដ្ឋាភិបាល
ដែលត្រូវបានឆ្លើយតបដោយអ្នកគ្រប់គ្រង ខ្សែ សង្វាក់ម្ហូបអាហារដើម្បីធានាថាអាហារមានសុវត្ថិភាព
និងមានគុណភាពគ្រប់គ្រាន់។
ជាទូទៅ "ច្បាប់ស្តីពីសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ"
ត្រូវបានប្រើប្រាស់ដើម្បីអនុវត្តនិយតកម្មផលិតកម្ម
ពាណិជ្ជកម្មនិងការគ្រប់គ្រងម្ហូបអាហារ
ហើយវាគ្របដណ្តប់លើបទបញ្ជាការគ្រប់គ្រងអាហារអាហារសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ
និងទិដ្ឋភាពទាក់ទងនឹងពាណិជ្ជកម្មអាហារ។
តម្រូវការគុណភាពអប្បបរមាត្រូវបានរួមបញ្ចូលនៅក្នុង
"ច្បាប់ស្តីពីសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ" ដើម្បីធានាថាអាហារដែលផលិតមានសុវត្ថិភាព
ហើយមិនមានការក្លែងបន្លំណាមួយដែលមានបំណងបញ្ឆោតអ្នកប្រើនោះទេ។ លើសពីនេះ
"ច្បាប់ស្តីពីសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ"
គ្របដណ្តប់ខ្សែសង្វាក់ទាំងអស់ដោយចាប់ផ្តើមតាំងពីការផ្តល់ចំណីសត្វ
ការត្រួតពិនិត្យកសិផល និងការកែច្នៃដំបូង ការចែកចាយ
និងការប្រើប្រាស់ចុងក្រោយដោយអ្នកប្រើប្រាស់។
ប្រភព៖ FOA
0 Comments