អ្នកគ្រប់គ្រងថ្នាក់លើត្រូវធានាថា៖
ក. ការធ្វើផែនការប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូអាហារត្រូវបានអនុវត្តដើម្បីឆ្លើយតបតាមការតម្រូវដែលមានចែង
ក៏ដូចជាគោលដៅរបស់ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពដែលគាំទ្រសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ និង
ខ.
ការច្របាច់ចូលគ្នាក្នុងប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារត្រូវបានថែរក្សានៅពេលដែលផ្លាស់ប្តូរប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារត្រូវបានធ្វើផែនការ
និងអនុវត្ត។
ប្រភព៖ ស្តង់ដារសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000
0 Comments