ការធ្វើផែនការប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ

 

អ្នកគ្រប់គ្រងថ្នាក់លើត្រូវធានាថា៖


ក. ការធ្វើផែនការប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូអាហារត្រូវបានអនុវត្តដើម្បីឆ្លើយតបតាមការតម្រូវ​ដែល​​មាន​ចែង ក៏ដូចជាគោលដៅរបស់ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពដែលគាំទ្រសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ និង

ខ. ការច្របាច់ចូលគ្នាក្នុងប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារត្រូវបានថែរក្សានៅពេលដែលផ្លាស់ប្តូរប្រព័ន្ធគ្រប់​គ្រង​សុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារត្រូវបានធ្វើផែនការ និងអនុវត្ត។

ប្រភព៖ ស្តង់ដារសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000

Post a Comment

0 Comments