អ្នកគ្រប់គ្រងថ្នាក់លើត្រូវធានាថាការទទួលខុសត្រូវ
និងសិទ្ធអំណាចត្រូវបានកំណត់ និងប្រាស្រ័យទាក់ទងគ្នាក្នុងក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពដើម្បីធានាប្រត្តិបត្ត
និងថែរក្សាប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារអោយមានប្រសិទ្ធភាព។ គ្រប់បុគ្គលិកទាំងអស់ត្រូវមានការទទួលខុសត្រូវ ក្នុងការរាយការណ៍អំពីបញ្ហារប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ
ដល់បុគ្គលិកដែលត្រូវបានចាត់តាំង។ បុគ្គលិកដែលបានចាត់តាំង
ត្រូវបានកំណត់អំពីការទទួលខុសត្រូវ និងសិទ្ធអំណាចដើម្បីចាប់ផ្តើម
និងកត់ត្រាសកម្មភាពនានា។
ប្រភព៖ ស្តងដារសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000
0 Comments