ការទទួលខុសត្រូវ និងសិទ្ធអំណាចលើប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ

 



អ្នកគ្រប់គ្រងថ្នាក់លើត្រូវធានាថាការទទួលខុសត្រូវ និងសិទ្ធអំណាចត្រូវបានកំណត់ និងប្រាស្រ័យ​ទាក់​ទងគ្នាក្នុងក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពដើម្បីធានាប្រត្តិបត្ត និងថែរក្សាប្រព័ន្ធគ្រប់​គ្រង​សុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារអោយ​មាន​ប្រសិទ្ធភាព។ គ្រប់បុគ្គលិកទាំងអស់ត្រូវមានការទទួលខុសត្រូវ ក្នុងការរាយការណ៍អំពីបញ្ហារ​ប្រព័ន្ធគ្រប់​គ្រង​សុវត្ថិ​ភាពម្ហូបអាហារ ដល់បុគ្គលិកដែលត្រូវបានចាត់តាំង។ បុគ្គលិកដែលបានចាត់តាំង ត្រូវបានកំណត់​អំពីការទទួលខុសត្រូវ និងសិទ្ធអំណាចដើម្បីចាប់ផ្តើម និងកត់ត្រាសកម្មភាពនានា។

ប្រភព៖ ស្តងដារសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000

Post a Comment

0 Comments