គោលបំណងនៃសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ
គឺធ្វើអោយអាជីវកម្មអាហាររបស់អ្នករៀបចំការផលិតនិងផ្តល់នូវអាហារសុវត្ថិភាពនិងសមរម្យដល់អតិថិជនរបស់អ្នក។
អ្នកអាចបង្កើតផែនការអនុវត្តសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហាររបស់អ្នកនៅក្នុងរោងចក្រផលិតអាហារ។ ឧទាហរណ៍ ខ្លះនៃគោលដៅសុវត្ថិភាពចំណីអាហាររួមមាន:
- ឆ្លើយតបទៅនឹងពាក្យបណ្តឹងរបស់អតិថិជនក្នុងរយៈពេល x ម៉ោង។
- ត្រូវកាត់បន្ថយចំនួននៃពាក្យបណ្តឹងរបស់អតិថិជនដោយ x% នៅឆ្នាំមុន។
- ត្រូវរក្សាកម្រិត 'ចំណាត់ថ្នាក់អប្បបរមា' សម្រាប់សវនកម្មវិញ្ញាបនប័ត្រដោយភាគីទីបី។
- ត្រូវបញ្ចប់សកម្មភាពផ្ទៀងផ្ទាត់ទាំងអស់ក្នុងរយៈពេល x ថ្ងៃនៃកាលបរិច្ឆេទដែលបានកំណត់។
- ត្រូវបញ្ចប់វគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពីសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារសម្រាប់បុគ្គលិកថ្មីមុនពេលចាប់ផ្តើមការងារ។
- ត្រូវធានាថាមិនមានប្រភេទថ្នាំ listeria monocytogenes ត្រូវបានរកឃើញនៅក្នុងផលិតផលណាមួយរបស់ X ទេ។
- ត្រូវរក្សាអប្បបរមា x% សម្រាប់សវនដ្ឋាន GMP ទាំងអស់។
0 Comments