ការត្រួតពិនិត្យកំណត់ត្រា
កំណត់ត្រាត្រូវបានបង្កើតឡើង
និងថែរក្សាដើម្បីផ្តល់នូវភស្តុតាងនៃភាពអនុលោមតាមការម្រូវផ្សឹងៗ
និងជាភស្តុតាងនៃការប្រត្តិបត្តិប្រព័ន្ធសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារប្រកបដោយសុវត្ថិភាព។
កំណត់ត្រាត្រូវតែងាយស្រួលអាន ងាយស្រួលយកមកប្រើ និងអាចយកមកប្រើឡើងវិញបាន។
និតិវិធីដែលចងក្រងជាឯកសារត្រូវបានបង្កើតឡើងដើម្បីកំណត់អោយបានច្បាស់លាស់លើការត្រួតពិនិត្យដែលចាំបាច់សំរាប់ធ្វើអត្តសញ្ញាណកម្ម
ការរក្សាទុក ការការពារ ការយកមកប្រើវិញបានការកំណត់រយៈពេលរក្សាទុក និងការបោះចោលនូវកំណត់ត្រា។
រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor
0 Comments