ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវបង្កើត អនុវត្ត និងថែរក្សា (PRPs )ដើម្បីជាជំនួយក្នុងការត្រួតពិនិត្យ៖
ក.
ភាពញឹកញ៉ាបនៃការកើតមានភ្នាក់ងារបង្ករគ្រោះថ្នាក់សុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារចំពោះ ផលិតផលតាមរយៈបរិស្ថានការងារ។
ខ. ការចម្លងភាពកខ្វក់តាមបែបរូបសាស្រ្ត គីមីសាស្រ្ត និងជីវៈសាស្រ្តនៃផលិតផលរួមបញ្ចូលទាំងការចម្លងភាពកខ្វក់ដោយការចម្លងចូលគ្នារវាងផលិតផល
គ. កម្រិតគ្រោះថ្នាក់សុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារនៅក្នុងផលិតផល និងបរិស្ថាននៃដំណើរការផលិតផល។
រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor
ខ. ការចម្លងភាពកខ្វក់តាមបែបរូបសាស្រ្ត គីមីសាស្រ្ត និងជីវៈសាស្រ្តនៃផលិតផលរួមបញ្ចូលទាំងការចម្លងភាពកខ្វក់ដោយការចម្លងចូលគ្នារវាងផលិតផល
គ. កម្រិតគ្រោះថ្នាក់សុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារនៅក្នុងផលិតផល និងបរិស្ថាននៃដំណើរការផលិតផល។
រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor
ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវបង្កើត អនុវត្ត និងថែរក្សា (PRPs )ដើម្បីជាជំនួយក្នុងការត្រួតពិនិត្យ៖
ក.
ភាពញឹកញ៉ាបនៃការកើតមានភ្នាក់ងារបង្ករគ្រោះថ្នាក់សុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារចំពោះ ផលិតផលតាមរយៈបរិស្ថានការងារ។
ខ. ការចម្លងភាពកខ្វក់តាមបែបរូបសាស្រ្ត គីមីសាស្រ្ត និងជីវៈសាស្រ្តនៃផលិតផលរួមបញ្ចូលទាំងការចម្លងភាពកខ្វក់ដោយការចម្លងចូលគ្នារវាងផលិតផល
គ. កម្រិតគ្រោះថ្នាក់សុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារនៅក្នុងផលិតផល និងបរិស្ថាននៃដំណើរការផលិតផល។
រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor
ខ. ការចម្លងភាពកខ្វក់តាមបែបរូបសាស្រ្ត គីមីសាស្រ្ត និងជីវៈសាស្រ្តនៃផលិតផលរួមបញ្ចូលទាំងការចម្លងភាពកខ្វក់ដោយការចម្លងចូលគ្នារវាងផលិតផល
គ. កម្រិតគ្រោះថ្នាក់សុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារនៅក្នុងផលិតផល និងបរិស្ថាននៃដំណើរការផលិតផល។
រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor
0 Comments