កម្មវិធីត្រៀមទុកមុនសម្រាប់ប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ

 


ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវបង្កើត អនុវត្ត និងថែរក្សា (PRPs )ដើម្បីជាជំនួយក្នុងការត្រួតពិនិត្យ៖

ក. ភាពញឹកញ៉ាបនៃការកើតមានភ្នាក់ងារបង្ករគ្រោះថ្នាក់សុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារចំពោះ ផលិតផលតាម​រយៈបរិស្ថានការងារ។
ខ. ការចម្លងភាពកខ្វក់តាមបែបរូបសាស្រ្ត គីមីសាស្រ្ត និងជីវៈសាស្រ្តនៃផលិតផលរួម​បញ្ចូលទាំង​ការចម្លង​ភាព​កខ្វក់ដោយការចម្លងចូលគ្នារវាងផលិតផល
គ. កម្រិតគ្រោះថ្នាក់សុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារនៅក្នុងផលិតផល និងបរិស្ថាននៃដំណើរការផលិតផល។

រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor

ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវបង្កើត អនុវត្ត និងថែរក្សា (PRPs )ដើម្បីជាជំនួយក្នុងការត្រួតពិនិត្យ៖

ក. ភាពញឹកញ៉ាបនៃការកើតមានភ្នាក់ងារបង្ករគ្រោះថ្នាក់សុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារចំពោះ ផលិតផលតាមរយៈ​បរិស្ថានការងារ។
ខ. ការចម្លងភាពកខ្វក់តាមបែបរូបសាស្រ្ត គីមីសាស្រ្ត និងជីវៈសាស្រ្តនៃផលិតផលរួមបញ្ចូល​ទាំងការចម្លងភាព​កខ្វក់ដោយការចម្លងចូលគ្នារវាងផលិតផល
គ. កម្រិតគ្រោះថ្នាក់សុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារនៅក្នុងផលិតផល និងបរិស្ថាននៃដំណើរការផលិតផល។

រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor

Post a Comment

0 Comments