ព័ត៌មានសម្រាប់ឯកសារប្រព័ន្ធសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារជាទូទៅត្រូវបានបញ្ចូលជាបឋមកថា ឬបាតកថានៅនៅលើទំព័រនីមួយៗនៃឯកសាររបស់អ្នក។ ការរួមបញ្ចូលនេះមានដូចជា៖
ក. ឡូហ្គូក្រុមហ៊ុន
ខ. ចំណងជើង
គ. ប្រភេទឯកសារ(ឧទាហរណ៍: ទំរងកត់ត្រា និតិវិធី សេចក្តីណែរនាំការងារ..........)
ឃ. លេខអត្តសញ្ញាណឯកសារ
ង. កាលបរិច្ឆេទចេញឯកសារ
ច. កាលបរច្ឆេទកំណែរប្រែឯកសារ
ឆ. លេខរៀងកែប្រែឡើងវិញ
ជ. លេខទំព័រ (ឧទាហរណ៍: ទំព័រ X នៃ Y)
ព័ត៌មានបន្ថែមអាចត្រូវបានរាប់បញ្ចូលដោយផ្អែកលើតម្រូវការជាក់លាក់របស់រោងចក្រ៖
ក. សរសេរ ឬរៀបចំដោយ
ខ. អនុម័ត្តដោយ
គ. កាលបរិច្ឆេតអនុម័ត្ត
ឃ. ផ្សេងៗ
ប្រភព៖ Food Safety Advisor
0 Comments