លក្ខណៈផលិតផលសម្រេចត្រូវបានពិពណ៌នាក្នុងសំបក់វេចខ្ចប់ទៅតាមទំហំនៃការតម្រូវ ដោយរួមបញ្ចូលទាំងពត៌មានសមស្របដូចខាងក្រោម៖
ក. ឈ្មោះផលិតផល ឬលក្ខណៈដែលស្រដៀង
ខ. ធាតុផ្សំ
គ. លក្ខណៈរូបសាស្រ្ត គីមីសាស្ត្រ និងជីវសាស្រ្តពាក់ព័ន្ធនឹងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ
ឃ. លក្ខ័ណរក្សាទុក និងអាយុកាលប្រើប្រាស់
ង. ការវេចខ្ចប់
ច. ស្លាក់សញ្ញាពាក់ព័ន្ធសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ និងណែរនាំអំពីរបៀបកាន់ របៀបរៀបចំ និងរបៀបប្រើប្រាស់
ឆ. វិធីសាស្រ្តនៃការចែកចាយ
គ. លក្ខណៈរូបសាស្រ្ត គីមីសាស្ត្រ និងជីវសាស្រ្តពាក់ព័ន្ធនឹងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ
ឃ. លក្ខ័ណរក្សាទុក និងអាយុកាលប្រើប្រាស់
ង. ការវេចខ្ចប់
ច. ស្លាក់សញ្ញាពាក់ព័ន្ធសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ និងណែរនាំអំពីរបៀបកាន់ របៀបរៀបចំ និងរបៀបប្រើប្រាស់
ឆ. វិធីសាស្រ្តនៃការចែកចាយ
ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវតែបញ្ជាក់ពីបទបញ្ញាត្តិ និងច្បាប់ស្តីពីការតម្រូវសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារដែលពាក់ព័ន្ធផ្នែកខាងលើ។ ការពណ៌នាត្រូវតែរក្សាអោយមានកំណែប្រែជាប្រចាំពេលដែលចាំបាច់ដោយយោងទៅតាមតម្រូវការសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។
រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor
0 Comments