ផលបញ្ចេញពីការត្រួតពិនិត្យឡើងវិញលើការគ្រប់គ្រងត្រូវបញ្ចូលនូវការសម្រេចចិត្ត និងសកម្មភាពដែលពាក់ព័ន្ធទៅនឹង៖
ក. ការធានាសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ
ខ. ការធ្វើអោយប្រសើរឡើងនូវប្រសិទ្ធភាពរបស់ប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ
គ. ត្រូវការធនធាន
ឃ. ការកែប្រែគោលនយោបាយគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហាររបស់ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាព
និងគោលដៅដែលពាក់ព័ន្ធ។
ប្រភព៖ ស្តង់ដាសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000
0 Comments