ក. លក្ខណៈរូបសាស្រ្ត គីមីសាស្រ្ត និងជីវសាស្រ្ត
ខ. សមាសធាតុនៃគ្រឿងផ្សំរួមមានទាំងសារធាតុ បន្ថែមនិងសារធាតុជំនួយនៅក្នុង ការដំណើរការកែច្នៃ
ខ. សមាសធាតុនៃគ្រឿងផ្សំរួមមានទាំងសារធាតុ បន្ថែមនិងសារធាតុជំនួយនៅក្នុង ការដំណើរការកែច្នៃ
គ. ប្រភពដើម
ឃ. វិធីសាស្រ្តនៃការផលិត
ង. វិធីសាស្រ្តវេចខ្ចប់ និងចែកចាយ
ច. លក្ខ័ណរក្សាទុក និងអាយុកាលប្រើប្រាស់
ឆ. ការរៀបចំ និង/ឬរបៀបប្រើប្រាស់មុននឹងប្រើ ឬកែច្នៃ
ជ. លក្ខណៈវិនិច្ឆ័យដែលអាចទទួលយកបានពាក់ព័ន្ធសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ ឬយថាប្រភេទនៃសម្ភារៈនិងគ្រឿងផ្សំដែលបានទិញសមស្របទៅនិងការប្រើប្រាស់់។
ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវបញ្ជាក់អំពីបទបញ្ញាត្តិ
និងច្បាប់ស្តីអំពីការតម្រូវសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារដែលពាក់ព័ន្ធទៅនិងផ្នែកខាងលើ។ ការពណ៌នាត្រូវតែរក្សាអោយបាននូវកំណែរប្រែជាប្រចាំពេលដែលចាំបាច់ដោយយោងទៅតាមសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។
រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor
រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor
0 Comments