ការទទួលខុសត្រូវលើការគ្រប់គ្រងប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ

 


អ្នកគ្រប់គ្រងថ្នាក់លើត្រូវផ្តល់ភស្តុតាងពីការប្តេជ្ញាចិត្តរបស់ខ្លួនក្នុងការអភិវឌ្ឍ និងការអនុវត្តប្រព័ន្ធគ្រប់​គ្រង​សុវត្ថិភាព​ម្ហូបអាហារ និងការធ្វើអោយប្រសើរឡើងនូវប្រសិទ្ធភាពរបស់ខ្លួនតាមរយ៖
ក. ការបង្ហាញពីសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារត្រូវបានគាំទ្រដោយគោលដៅពាណិជ្ជកម្មរបស់ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាព
ខ. ការប្រាស្រ័យទាក់ទងគ្នានៅក្នុងក្រុមហ៊ុន/អង្គភាព អំពីសារៈសំខាន់នៃការ​ឆ្លើយតបតាមការតម្រូវ​របស់​ស្តង់​ដា ការតម្រូវនៃច្បាប់ និងបទបញ្ញាត្តិណាមួយក៏ដូចជាការតម្រូវរបស់អតិថិជន ដែលពាក់ព័ន្​ធនឹងសុវត្ថិភាព​ម្ហូប​អាហារ។
គ. ការបង្កើតគោលនយោបាយសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ
ឃ. ការដឹកនាំនូវការត្រួតពិនិត្យឡើងវិញលើការគ្រប់គ្រង
ង. ការធានាភាពអាចរកបាននូវធនធានទាំងឡាយ។

ប្រភព៖ ស្តង់ដាសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000

Post a Comment

0 Comments