អ្នកគ្រប់គ្រងថ្នាក់លើត្រូវផ្តល់ភស្តុតាងពីការប្តេជ្ញាចិត្តរបស់ខ្លួនក្នុងការអភិវឌ្ឍ និងការអនុវត្តប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ និងការធ្វើអោយប្រសើរឡើងនូវប្រសិទ្ធភាពរបស់ខ្លួនតាមរយ៖
ក. ការបង្ហាញពីសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារត្រូវបានគាំទ្រដោយគោលដៅពាណិជ្ជកម្មរបស់ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាព
ខ. ការប្រាស្រ័យទាក់ទងគ្នានៅក្នុងក្រុមហ៊ុន/អង្គភាព អំពីសារៈសំខាន់នៃការឆ្លើយតបតាមការតម្រូវរបស់ស្តង់ដា ការតម្រូវនៃច្បាប់ និងបទបញ្ញាត្តិណាមួយក៏ដូចជាការតម្រូវរបស់អតិថិជន ដែលពាក់ព័ន្ធនឹងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។
គ. ការបង្កើតគោលនយោបាយសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ
ឃ. ការដឹកនាំនូវការត្រួតពិនិត្យឡើងវិញលើការគ្រប់គ្រង
ង. ការធានាភាពអាចរកបាននូវធនធានទាំងឡាយ។
ប្រភព៖ ស្តង់ដាសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000
0 Comments