ថ្នាក់ទី១: ស្ថានភាពដែលមានផលប៉ៈពាល់សុខភាពធ្ងន់ធ្ងរ
(អាចធ្វើឱ្យស្លាប់បាន) អាចបណ្តាលមកពីការប្រើប្រាស់ផលិតផល។
ការប្រុងប្រយ័ត្នជាសាធារណៈត្រូវបានចេញជាធម្មតា។
ថ្នាក់ទី ២: ស្ថានភាពមួយដែលមានគ្រោះថ្នាក់ដល់សុខភាព
ប៉ុន្តែគ្រោះថ្នាក់ត្រូវបានគ្រប់គ្រងបាន។ ករណីនេះក្រុមហ៊ុន
/អង្គភាពត្រូវប្រុងប្រយ័ត្នជូនអតិថិជន។
ថ្នាក់ទី ៣: ស្ថានភាពដែលការប្រើផលិតផលមិនទំនងជាបង្កឱ្យមានបញ្ហាសុខភាព។ ក្រុមហ៊ុន /អង្គភាព នឹងជូនដំណឹងជាធម្មតាឱ្យអតិថិជន។
ប្រភព៖ Food Safety Advisor
0 Comments