ការចាត់ថ្នាក់ការប្រមូលផលិតផលត្រឡប់មកវិញ

 


ថ្នាក់ទី១: ស្ថានភាពដែលមានផលប៉ៈពាល់សុខភាពធ្ងន់ធ្ងរ (អាចធ្វើឱ្យស្លាប់បាន) អាចបណ្តាល​មកពី​ការ​ប្រើ​ប្រាស់​ផលិតផល។ ការប្រុងប្រយ័ត្នជាសាធារណៈត្រូវបានចេញជាធម្មតា។
ថ្នាក់ទី ២: ស្ថានភាពមួយដែលមានគ្រោះថ្នាក់ដល់សុខភាព ប៉ុន្តែគ្រោះថ្នាក់ត្រូវបានគ្រប់គ្រងបាន។ ករណីនេះ​ក្រុមហ៊ុន /អង្គភាពត្រូវប្រុងប្រយ័ត្នជូនអតិថិជន។
ថ្នាក់ទី ៣: ស្ថានភាពដែលការប្រើផលិតផលមិនទំនងជាបង្កឱ្យមានបញ្ហាសុខភាព។ ក្រុមហ៊ុន /អង្គភាព​ នឹងជូន​ដំណឹងជាធម្មតាឱ្យអតិថិជន។
ប្រភព៖ Food Safety Advisor

Post a Comment

0 Comments