លក្ខណៈទូទៅ
ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវធ្វើផែនការនិងអភិវឌ្ឍដំណើរការដែលចាំបាច់សម្រាប់សម្រេចនូវ ផលិតផលដែលមានសុវត្ថិភាព។ ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពត្រូវអនុវត្ថ ប្រត្តិបត្ត
និងធានាប្រសិទ្ធភាពនៃសកម្មភាពដែលបានគ្រោងទុកព្រមទាំងការកែប្រែនៃសកម្មភាពទាំងអស់នោះ។ ទាំងនេះរួមបញ្ចូលទាំង PRP(s) ក៏ដូចជា oPRP(s) និង/ឬផែនការ HACCP។
ប្រភព៖ ស្តង់ដាសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000
0 Comments