ធនធានដែលត្រូវប្រើបញ្ចូលសំរាប់ការត្រួតពិនិត្យឡើងវិញលើការគ្រប់គ្រងត្រូវមានពត៌មានស្តីអំពី
ប៉ុន្តែមិនកំណត់៖
ក. វិធានការពិនិត្យតាមដានទាំងឡាយពីការត្រួតពិនិត្យឡើងវិញលើការគ្រប់គ្រងពីពេលមុន
ខ. ការវិភាគលទ្ធផលនៃសកម្មភាពផ្ទៀងផ្ទាត់
គ. ការផ្លាស់សភាពការណ៍ដែលអាចជះឥទ្ធិពលលើសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ
ឃ. ស្ថានការណ៍ និងគ្រោះថ្នាក់ និងការប្រមូលត្រឡប់មកវិញជាបន្ទាន់
ង. ការត្រួតពិនិត្យឡើងវិញលើលទ្ធផលនៃសកម្មភាពធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពនៃប្រព័ន្ធ
ច. ការត្រួតពិនិត្យឡើងវិញលើសកម្មភាពនៃការប្រាស្រ័យទាក់ទង
រួមបញ្ចូលទាំងមតិរិៈគន់ពីអតិថិជន
ឆ. ត្រួតពិនិត្យ ឬសវនកម្មខាងក្រៅទិន្នន័យត្រូវបង្ហាញនៅក្នុងលក្ខណៈមួយដែលអាចអោយអ្នកគ្រប់គ្រងថ្នាក់លើដែលពាក់ព័ន្ធនិងពត៌មាននេះ
បង្ហាញពីវត្ថុបំណងនៃប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។
ប្រភព៖ ស្តង់ដាសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000
0 Comments