លក្ខណៈទូទៅ
អ្នកគ្រប់គ្រងថ្នាក់លើត្រូវត្រួតពិនិ្យឡើងវិញលើប្រព័ន្ធសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហាររបស់ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពទៅតាម
ពេលវេលាដែលបានគ្រោងទុកដើម្បីធានាភាពសមស្រប ភាពត្រឹមត្រូវ
និងប្រសិទ្ធភាពរបស់វានៅតែបន្ត។ ការត្រួតពិនិត្យឡើងវិញនេះ ត្រូវមានការវាយតម្លៃនូវឪកាសនានាសម្រាប់ធ្វើអោយកាន់តែប្រសើរឡើង
និងតម្រូវការសម្រាប់ការផ្លាស់ប្តុរប្រពន្ធ័គ្រប់គ្រងសុត្ថិភាពម្ហូបអាហារ
រួមបញ្ចូលទាំងគោលនយោបាយសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារផងដែរណត់ត្រាអំពីការត្រួតពិនិត្យឡើងវិញអំពីការគ្រប់គ្រងត្រូវតែបានថែរក្សា។
ប្រភព៖ ស្តង់ដារសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000
0 Comments