ការត្រួតពិនិត្យឡើងវិញលើការគ្រប់គ្រងប្រព័ន្ធសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ

 



លក្ខណៈទូទៅ


អ្នកគ្រប់គ្រងថ្នាក់លើត្រូវត្រួតពិនិ្យឡើងវិញលើប្រព័ន្ធសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហាររបស់ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពទៅតាម

ពេលវេលាដែលបានគ្រោងទុកដើម្បីធានាភាពសមស្រប ភាពត្រឹមត្រូវ  និងប្រសិទ្ធ​ភាពរបស់​វានៅ​តែបន្ត។​ ការត្រួតពិនិត្យឡើងវិញនេះ ត្រូវមានការវាយតម្លៃនូវឪកាសនានា​សម្រាប់​ធ្វើអោយ​កាន់​តែ​ប្រ​​សើរ​ឡើង​ និងតម្រូវការសម្រាប់ការផ្លាស់ប្តុរប្រពន្ធ័គ្រប់គ្រងសុត្ថិភាពម្ហូបអាហារ រួមបញ្ចូលទាំងគោល​នយោ​បាយ​សុវត្ថិភាព​ម្ហូបអាហារផងដែរណត់ត្រាអំពីការត្រួតពិនិត្យឡើងវិញអំពីការគ្រប់គ្រង​ត្រូវតែបាន​ថែរក្សា​។​

ប្រភព៖ ស្តង់ដារសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000

Post a Comment

0 Comments