អ្នកគ្រប់គ្រងថ្នាក់លើត្រូវកំណត់រៀបចំឯកសារ
និងធ្វើប្រាស្រ័យទាក់ទងអំពីគោលនយោបាយសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។ អ្នកគ្រប់គ្រងថ្នាក់លើត្រូវធានាថាគោលនយោបាយសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារគឺ៖
ក.
ស្រាបតាមតួនាទីរបស់ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពនៅក្នុងខ្សែសង្វាក់ម្ហូបអាហារ
ខ.
អនុលោមទៅតាមការតម្រូវនៃច្បាប់ និងបទបញ្ញាត្តផ្សេងៗព្រមទាំងជាមួយការតម្រូវរបស់អតិថិជនពាក់ព័ន្ធសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារដែលបានព្រមព្រៀងគ្នាទៅវិញទៅមករួចហើយ
គ.
ត្រូវបានប្រាស្រ័យទាក់ទង អនុវត្ត និងថែរក្សានូវគ្រប់កម្រិតនៃក្រុមហ៊ុន/អង្គភាព
ឃ.
ត្រូវពិនិត្យឡើងវិញដើម្បីបន្តនូវភាពសមស្រប
ង.
បានផ្តោតគ្រប់គ្រាន់អំពីប្រាស្រ័យទាក់ទង និង
ច.
ត្រូវបានគាំទ្រដោយគោលដៅនានាដែលអាចវាស់បាន។
ប្រភព៖ ស្តង់ដារសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000
0 Comments