គោលនយោបាយសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ

 


អ្នកគ្រប់គ្រងថ្នាក់លើត្រូវកំណត់រៀបចំឯកសារ និងធ្វើប្រាស្រ័យទាក់ទងអំពីគោលនយោបាយ​សុវត្ថិ​​ភាពម្ហូបអាហារ។ អ្នកគ្រប់គ្រងថ្នាក់លើត្រូវធានាថាគោលនយោបាយសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារគឺ៖
ក. ស្រាបតាមតួនាទីរបស់ក្រុមហ៊ុន/អង្គភាពនៅក្នុងខ្សែសង្វាក់ម្ហូបអាហារ
ខ. អនុលោមទៅតាមការតម្រូវនៃច្បាប់ និងបទបញ្ញាត្តផ្សេងៗព្រមទាំងជាមួយការតម្រូវរបស់អតិថិជន​ពាក់​ព័ន្ធសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារដែលបានព្រមព្រៀងគ្នាទៅវិញទៅមករួចហើយ
គ. ត្រូវបានប្រាស្រ័យទាក់ទង អនុវត្ត និងថែរក្សានូវគ្រប់កម្រិតនៃក្រុមហ៊ុន/អង្គភាព
ឃ. ត្រូវពិនិត្យឡើងវិញដើម្បីបន្តនូវភាពសមស្រប
ង. បានផ្តោតគ្រប់គ្រាន់អំពីប្រាស្រ័យទាក់ទង និង
ច. ត្រូវបានគាំទ្រដោយគោលដៅនានាដែលអាចវាស់បាន។

ប្រភព៖ ស្តង់ដារសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000

Post a Comment

0 Comments