ប្រព័ន្ធតាមដានផលិតផល គឺជាប្រព័ន្ធដែលគ្រប់គ្រងសុវត្ថិភាពផលិតអាហារនៅពេល ដែលមាន បញ្ហារកើត មានឡើង។ វាអាចជួយការពារទុកជាមុនទៅលើហានិយភ័យដែលងាយគ្រោះថ្នាក់ដល់អតិថិជន និងអ្នក បរិភោគ ហើយថែមទាំងអាចជួយអោយសហគ្រាសអាចធ្វើការយកត្រឡប់មកវិញនូវផលិតផលដែល ខូច ឬ មានបញ្ហារផ្សេងៗបានលឿន និងឆាប់រហ័យដែលអាចកាត់បន្ថយបាននូវភាពងាយរងគ្រោះ ថ្នាក់ខ្ពស់ដល់ដល់ អតិថិជន អ្នកបរិភោគ និងកិត្តិសព្ទរបស់ក្រុមហ៊ុន និងប្លាកយីហោផងដែរ។
ប្រភព៖ Food Safety Advisor

0 Comments