ប្រកាសលេខ ១២៤ ស្តីពីអាហារដ្ឋាន/PRAKAS 484, CANTEEN

 

- កន្លែងទទួលទានអាហារ ត្រូវរក្សាអនាម័យជានិច្ច រាប់បញ្ចូលទាំងកំរាល់ តុអាហារ បន្ទប់ចំអិនអាហារ និងបរិស្ថានជុំវិញអាហាររដ្ឋាន។
Canteen are maintaining cleanliness including room table cooking food and environment.
-  ត្រូវធានាថាអាហារ គឺត្រូវបានរៀបចំ និងចំអិនប្រកបដោយសុវត្ថិភាព និងមានអនាម័យ។
-   To ensure that food is safe for employees to eat.
 
រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor

Post a Comment

0 Comments