សម្រាបការវាយតម្លៃខាងក្រោម
ប្រសិនបើឡូត៍ផលិតផលមិនអាចទទួលយកបានសម្រាប់ការបញ្ចេញឡូត៍នៃផលិតផល
យើងត្រូវប្រើប្រាស់សកម្មភាពណាមួយដូចខាងក្រោម៖
ក. រៀបចំកែច្នៃឡើងវិញ ឬបន្តកែច្នៃក្នុង ឬក្រៅក្រុមហ៊ុន
ដើម្បីធានាថាភ្នាក់ងារបង្ករគ្រោះថ្នាក់ចំពោះសុវត្ថិភាពចំណីអាហារ
ត្រូវបានលុបបំបាត់ ឬកាត់បន្ថយក្នុងកម្រិតមួយដែលអាចទទួលយកបាយ។
ខ. ត្រូវបំផ្លាញចោល ឬបោះចោលជាកាក់សំណល់។
ប្រភព៖ ស្តង់ដារសុវត្ថិភាពចំណីអាហារកម្ពុជា 22000
0 Comments