
បើនិយាយពីការបណ្តុះបណ្តាលបុគ្គលិក
វាមានច្រើនផ្នែក និងច្រើនជំនាញ
ប៉ុន្តែសំរាប់អត្ថបទនេះយើងសូមលើកពីការបណ្តុះបណ្តាលបុគ្គលិកដែលទាក់ទងទៅនិងសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។
ដូចអ្វីដែលបានសរសេរខាងលើនោះដែរ
សំរាប់ការបណ្តុះបណ្តាលបុគ្គលិកលើផ្នែកសុវត្ថិភាពម្ហូអាហារ
គឺយើងត្រូវធ្វើការបណ្តុះទៅតាមផ្នែកដែលទាក់ទង។
សំរាប់អត្ថបទនេះយើងសូមលើកយកការបណ្តុះបណ្តាលលើផ្នែកទូរទៅ ដែលទាក់ទងទៅនឹង
ការបណ្តុះបណ្តាលអនាម័យទូទៅ៖
- -បុគ្គលិកទាំងអស់ដែលធ្វើការនៅក្នុងរោងចក្រគ្រប់លំដាប់ថ្នាក់ គ្រប់ផ្នែក គ្រប់ជំនាញ ត្រូវតែទទួលបានការបណ្តុះបណ្តាលទាក់ទងទៅនឹងអនាម័យផ្ទាល់ខ្លួន។
- -បុគ្គលិកថ្មីទាំងអស់ នឹងត្រូវបានបណ្តុះបណ្តាលអំពីអនាម័យផ្ទាល់ខ្លួន និងការអនុវត្តន៍ប្រកបដោយសុវត្ថិភាព។
- -ត្រូវកំណត់ពេលវេលា នឹងមានគម្រោងសំរាប់ធ្វើការបណ្តុះបណ្តាល ដើម្បីរំលឹកដល់បុគ្គលិកក្នុងការអនុវត្តន៍។
- -ការបណ្តុះបណ្តាលត្រូវមានបញ្ជីអវត្តមាន ឯកសារវាយតម្លៃអំពីចំណេះដឹងរបស់បុគ្គលិកមុនពេលធ្វើការបណ្តុះបណ្តាល នឹងអោយពិន្ទុកសំរាប់ការវាយតម្លៃ។
- -អ្នកបណ្តុះបណ្តាលត្រូវ ចែកមេរៀនដល់បុគ្គលិកអោយបានគ្រប់គ្នា មុនពេលចាប់ផ្តើមបង្រៀន។
- -ក្រោយពេលធ្វើការបណ្តុះបណ្តាល ការវាយតម្លៃត្រូវបានធ្វើសារជាថ្មី ហើយប្រៀបធៀបពីចំណេះដឹងមុន នឹងក្រោពេលបណ្តុះបណ្តាល។
- -ក្នុងករណីមានបុគ្គលិកទទួលបានពិន្ទុកទាបពីការវាយតម្លៃ អ្នកបណ្តុះបណ្តាលត្រូវធ្វើការបណ្តុះបណ្តាលបុគ្គលិកនោះសារជាថ្មី ដើម្បីអោយប្រាកដថាបុគ្គលិកនោះបានយល់ដឹងពីអនាម័យផ្ទាល់ខ្លួនបានត្រឹមត្រូវ។
- -រាល់ឯកសារបណ្តុះបណ្តាលទាំងអស់រួមបញ្ចូលទាំងបញ្ជីអវត្តមាន ឯកសារវាយតម្លៃ ឯកសារមេរៀន ត្រូវរក្សាទុកសំរាប់ជាភស្តុតាង ពេលធ្វើសាវនកម្ម៕
- ប្រភព៖ FOOD SAFETY ADVISOR
0 Comments