ដើម្បីសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហាត្រូវចាប់ផ្តើមពីអ្នក/Food Safety Start With You

 

  • រាយការណ៍រាល់ពេលមានជំងឺ
  • លាងសម្អាតដែអោយបានទៀងទាត់
  • មិនត្រូវបរិភោគអាហារនៅពេលរៀបចំអាហារ
  • ពាក់ឯកសណ្ឋានអនាម័យពេលរៀបចំអាហារ 
  • មិនត្រូវប៉ះពាល់សក់ ឬមុខមាត់ពេលរៀបចំអាហារ
  • មុខរបួសត្រូវបិទបាំងអោយបានត្រឹមត្រូវ
  • ក្រចកដៃ ត្រូវកាត់អោយខ្លី និងមិនមានលាប់ថ្នាំក្រចក
  • ត្រូវសម្អាតរាង្គកាយជាប្រចាំ
  • ឯកសណ្ឋានត្រូវមានអនាម័យ
  • មិនត្រូវពាក់គ្រឿងអលង្ការ
ប្រភព៖ Food Safety Advisor

Post a Comment

0 Comments