- រាយការណ៍រាល់ពេលមានជំងឺ
- លាងសម្អាតដែអោយបានទៀងទាត់
- មិនត្រូវបរិភោគអាហារនៅពេលរៀបចំអាហារ
- ពាក់ឯកសណ្ឋានអនាម័យពេលរៀបចំអាហារ
- មិនត្រូវប៉ះពាល់សក់ ឬមុខមាត់ពេលរៀបចំអាហារ
- មុខរបួសត្រូវបិទបាំងអោយបានត្រឹមត្រូវ
- ក្រចកដៃ ត្រូវកាត់អោយខ្លី និងមិនមានលាប់ថ្នាំក្រចក
- ត្រូវសម្អាតរាង្គកាយជាប្រចាំ
- ឯកសណ្ឋានត្រូវមានអនាម័យ
- មិនត្រូវពាក់គ្រឿងអលង្ការ
ប្រភព៖ Food Safety Advisor
0 Comments