FATTOM


និតិវិធី៖
១. ការថែទាំកន្លែងធ្វើអនាម័យ
២. ការដាក់ស្លាក់សម្គាល់ ការរក្សាទុក និងការប្រើប្រាស់សារធាតុពុលបានត្រឹមត្រូវ
៣. ការត្រួតពិនិត្យសុខភាពនិយោជិក
៤. ការកម្ចាត់សត្វចង្រៃ
៥. ការបង្ការការមោនចម្លងភាគកខ្វក់គ្នាទៅវិញទៅមក
៦. ការការពារចំណីអាហារ សម្ភារៈវេចខ្ចប់ចំណីអាហារ និងផ្ទៃដែលប៉ៈពាល់ជាមួយចំណីអាហារពីភាពកខ្វក់
៧. លក្ខ័ណ និងភាពស្អាតនៃផ្ទៃដែលប៉ៈផ្ទាល់ជាមួយចំណីអាហារ
៨. សុវត្ថិភាពទឹកប្រើប្រាស់៕


រៀបចំដោយ៖ Food Safety Advisor

Post a Comment

0 Comments