ឡូត៍និមួយៗនៃផលិតផលដែលរងផលប៉ះពាល់ដោយភាពមិនអនុលោម ត្រូវបញ្ចេញជាផលិតផលមានសុវត្ថិភាព លុត្រាអនុវត្តន៍នូវលក្ខ័ណដូចខាងក្រោម៖
ក. ភស្តុតាងប្រព័ន្ធត្រួតពិន្យតាមដាន ដែលបង្ហាញពីវិធានការត្រួតពិនិ្យមានប្រសិទ្ធភាព
ខ.ភស្តុតាងបង្ហាញថាលទ្ធផលត្រួតពិនិត្យអនុលោមតាមការប្រព្រិត្តដែលបានគ្រោងទុក។ ឧទាហរណ៍៖ កម្រិតដែលអាចទទួលយកបាន។
គ.
លទ្ធផលនៃការយកគំរូ ការវិភាគ ឬសកម្្មភាពផ្សេងៗបង្ហាញថា
ឡូត៍ផលិតផលដែលរងផលប៉ះពាល់ អនុលោមទៅនឹងកម្រិតដែលអាចទទួលយកបាន
ដែលបានកំណត់ពីការបង្ករគ្រោះថ្នាក់ចំពោះសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។
ប្រភព៖ ស្តងដារសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000
0 Comments