ការវាយតម្លៃសម្រាប់ការបញ្ចេញផលិតផលមិនអនុលោម/EVALUATION NON CONFORMITY PRODUCT

ឡូត៍និមួយៗនៃផលិតផលដែលរងផលប៉ះពាល់ដោយភាពមិនអនុលោម ត្រូវបញ្ចេញជាផលិតផល​មានសុវត្ថិ​ភាព​ លុត្រាអនុវត្តន៍នូវលក្ខ័ណដូចខាងក្រោម៖ 
ក. ភស្តុតាងប្រព័ន្ធត្រួតពិន្យតាមដាន ដែលបង្ហាញពីវិធានការត្រួតពិនិ្យមានប្រសិទ្ធភាព
ខ.ភស្តុតាងបង្ហាញថាលទ្ធផលត្រួតពិនិត្យអនុលោមតាមការប្រព្រិត្តដែលបានគ្រោងទុក។ ឧទាហរណ៍៖ កម្រិត​ដែល​អាចទទួលយកបាន។
គ. លទ្ធផលនៃការយកគំរូ ការវិភាគ ឬសកម្្មភាពផ្សេងៗបង្ហាញថា ឡូត៍ផលិតផលដែលរងផលប៉ះពាល់ អនុលោម​ទៅនឹងកម្រិតដែលអាចទទួលយកបាន ដែលបានកំណត់ពីការបង្ករគ្រោះថ្នាក់ចំពោះសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ។

ប្រភព៖ ស្តងដារសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារកម្ពុជា 22000

Post a Comment

0 Comments